skip to Main Content

Egyedi zuhanykabin tervezés – beépítéssel, a legkisebb otthonos fürdőtől a legtágasabb terekig

Vállalkozásunk fő célja, hogy az Ön otthonát és fürdőszobáját álmainak megfelelően szépítse, átalakítsa. Természetesen a tervezést is ránk bízhatja, mindenben szívesen segítünk, mert jól képzett szakember csapatunk könnyen megtalálja a legjobb megoldást az Ön otthona számára.

Egy szakmai felmérést követően az Ön fürdőszobájának sajátosságait, egyedi adatait megismerve, kialakítjuk a legjobb egyedi megoldású zuhanykabint, kádparavánt, zuhanyfalat. Mindezt persze az Ön segítségével, hiszen együtt döntjük majd el:

  • honnan nyíljon az ajtó
  • szerelvények típusa (króm, szálcsiszolt)
  • az üveg színe
  • illetve sima, homok fúvott vagy savmarott legyen.

Vastagságát tekintve is tudunk egyedi megoldást biztosítani, de mi rendszerint a legbiztonságosabb 8 mm-es vastag edzett üveggel dolgozunk.

Vállalkozásunk saját beszállítóval dolgozik, így biztosítjuk Önnek a legjobb minőséget, biztonságot és gyorsaságot. Üvegeink modern, elegáns és keret nélküliek, így azok bármikor karbantarthatóak az évek múlása során. Esetlegesen könnyen át is alakíthatóak, ha meguntakká váltak.

A kiépítés során vállalkozásunk fog gondoskodni a tökéletes vízzárásról, kérés esetén tökéletes vízlepergetésről.

Vállalkozásunk ferde síkhoz is készít zuhanykabinokat, és a tetőtéri megoldás sem akadály! Profi csapatunk bármikor a rendelkezésére áll, kérem hívjon minket bizalommal!

Józsa-Toldi  Zsolt

Back To Top